Linkit

tiistai 7. marraskuuta 2017

Vittu, Saatana mitäs olet tekemässä!

Hei ny.

 Pikästä aikaa Mustaseppä takkoo mustaa huumoria (päihdyttämättömästä kevyt) kannabiksesta. 
Joo, mitäs kyttäätte, tulkaa kyselemään, eiks o jännä tunne, kun osat vaihtuvat?


ME

 Me tuhannet kannabisasiantuntijat olemme tottuneet kykkimään puskissa ja teemme sitä rakkaudella, vuodesta toiseen tutkimme ja toteutamme oppimaamme kasvia ja sen ominaisuuksia, toistoa, toistoa, olosuhteiden muutosta, lajikkeeen vaihtoa, vaikutuksien tutkimista ja vertaamista...


TE

Aivan kamalaa on, ettei tätä #osaamista ymmärretä käyttää tämän hetken Suomessa mitenkään hyväksi. Keskustelu kannabiksen ympärillä on, mitä sen odottaakin "asiantuntijat" vetoavat tutkimattomuuteen ja samalla ovat -ei herranjumala mitä tämä on- asiantuntuijoita..tutkimuksineen.

  Viimeaikainen, kuin aikaisempikin "virallinen keskustelu" jossa on kannabisasioita sivuttu ei pärjää edes...ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa, (laittakaa muistiin) sehän tässä isoin huoli onkin.   Keskustelusta puuttuu kokonaan kannabisteollisuuden realistiset vaikutukset lähes joka tasolla, monen näköistä asiantuntijaa löytyy selvittämään miten tämä vaikuttaa mihinkin ja kuinka siitä ja tuosta...Promillessa jutuista on jokin järki ja kosketus siitä mitä tuleman pitää.
Ja se kuinka sitä toteutetaan Suomessa jo nyt, kannabis bisneksenä, työllistäjänä, terveydessä, tieteessä, rakennusmateriaalina, ravintona, muina tuotteina, mahdollisuuksina.

Endokannabinoidijärjestelmä takaisin yliopistolliseen curriculumiin, THC:n ja CBD:n regulointi ja ihan pikkujuttuna ggrrr.. kannabista lääkkeenä saavista...;)...seurantaa, tutkimusta, hoitovasteen toteutumista ja huomioita, tää niiko korpee ihan vitusti eniten, ai ei o tutkimusta kannabiksesta lääkkeenä vaikka olemme kirjoittaneet reseptillä 10 vuotta, anteeks nyt vaan tää menee suoraan E.Kalsolle ja reseptejä kirjoittaville "ammattilaisille" haistakaa pa..HUOMIO! kokki pitää nyt sen suunsa kiinni! Asiantuntijat tietää kyllä.
Olen 42 vuotias luuloton jokaasiainosaaja, käsityöläinen, orpo, innovaattori, tutkija... jonka puolet elämästä on pyhittynyt kannabiksella, tuhansien tuntien kokemus, ennakkoluuloton useiden vuosien empiirinen tutkimus, mielikuvitukselliset kokeilut, kasvinjalostus, kansallinen ja kansainvälinen verkostoituminen on johtanut tilanteeseen jossa ainut kannabinoidien Suomalainen teollinen tuotanto  käynnistyi keväällä 2017.

"Sopimuksella" olleet 25hehtaaria Cannabis Sativaa peltolohkoilta tuottaa kannabinoideja n.500 litraa hehtaari, hinnoittelemalla raskasöljy ~10K/L olen myynyt kaiken tuottamani öljyn kolmeksi vuodeksi eteenpäin. (ulkomaille)
Raakaöljyä hieman jalostamalla raaka-aineen hinta nousee ~50K/L tuotteiksi jalostettuna(jos jalostettaisiin)  siitä voisi riittä palkkoihin ja veron kaltaisiin kustannuksiin. (jos verotettaisiin/panama/bitcoin)

Saattaa vaikuttaa vittuilulta ja sitä se onkin, se kuinka olen kärvistellyt ajassa omien mieltymyksieni ja mielipiteideni kanssa "oikein" elävien maailmassa pysäyttää hetkeksi miettimään kenelle tätä teen ja miksi? Onneksi voin vetäytyä tarpeentullen omaan "kannabispsykoosiini" ja unohtaa oikein elävien mailman, ei hitto sekin näyttää änkeevän tänne, kas kas.

Tykki(soppa)
Se miten kannabista käyttävä/tunteva kansanosa kokee muiden tietämättömyyden ja syyttävät toimet "oikein" elämisen murroksessa herättää aivan erillaisia tunteita, mitä pystytään kuvittelemaan, useat ovat nähneet videon jossa Simpanssille annetaan väkijoukon keskellä ladattu AK-47 (rynnäkkökivääri), siltä tämä näyttää nyt. Viidakossa elävät simpanssit saavat viidakossa eläviltä paikallisilta heille niin tärkeän asian kokeiltavaksi, hauskintahan tässä on paukkupanokset, kauhee ääni ja kapelli, yks sai suorittaa ja muut naureskelee, paitsi ne jotka eivät tiedä paukkupanoksista...
Siksi taistelijan pitää lipastaa omat lippaansa, tietää mitä ampuu ja kuinka paljon ammuksia riittää.

Muistakaa hihitellä, tulen joka tapauksessa, naamalle...ja median edustajat ottaa vakavissaan lehdisttiedotteet aiheesta mitä jaetaan, Saatana!
Öljyhamppuseminaari-2017Janne Kruunari 

Kokki_Saatana 

ps. olen yhtä tosissani myös selvinpäin, läpällä.

pps. edelleen eka joka uskoo saa palkinnon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti